Blogger Backgrounds

Thursday, 1 December 2011

~terasa~

salam... wow... ahahahaa...
agak terase sedikit disituh rupenyer.. ngeee... alkisah

Ermmm… entah ape lah yang aku rase hari demi hari nie..
Percintaan yang lima taHUN dulu musnah cam tuh jep.. adakah percintaan kali nie dapat memberikan ape yang aku mahukan?? Kadang kala.. ape yang aku buat pada masa lalu.. berbalik balik pada aku.. errmm. Nampak macam simple.. tapi terlalu sukar … semua benda buruk yang penah aku lakukan pada dia dulu.. semua aku rase kini dengan bf baru aku… ya allah berdosanyer aku… tapi hidup kena teruskan kan.. so go on lah… chayok2 … cinta dulu semua benda lau nak buat mesti ada jer alasan yang diberikan… kerjakerjakerja…. Kini… semua benda yg nak buat… hangoutwithfamily…familyfamily hurrrmm…. So boring….kadang kala mase terlalu memaksa aku untuk jadi single… may be akan jadi lebih better want I goin to change single after this right?? Errmm…. Terlalu sukar untuk aku buat semua nie… errrmmm…. Ya allah.. berikan lah aku kekuatan untuk melalui semua nie… aku p0wn xtahu kenapa kadang kadang aku pown keliru kenapa aku terlalu selfish… ermmm nasib ko lah labu……………………….. kadang kadang aku xtahu kenapa aku boleh nangis sorang2…. Bersedih sorang2.. kenapa lah nana nie.. percintaan yang kedua nie.. amat sukar untuk aku.. c0z dia terlalu manja.. terlalu encam..terlaluterlaluterlalu.. semua lah terlalu.. isssshhh……… sakit lau aku berterusan cam nie… bole mati stress aku… ape lah yang nak aku buat lepas nie… bia jer?? Ikut jer?? Diam jer?? Arrgggghhhhhh…….  Pada awak yang bernama aqi.. waiting lah sampai biler2… lau ko dapat2 lah… lau x.. dia jodoh aku lah tuh… ishh ape lah yang aku dok merepek nie… ermmmm………

Wednesday, 23 November 2011

relax saja d0ng...

huu... baru habis tengak wayang cerita AKU bUKAN TOMBOY...
wahh best nyew tak terkata... lagi-lagi kuar dengan my boy kan kan kan..
lagi lah best men gelak-gelak dengan dia.. tengok cerita tu pecah perut dibuatnyew...

dalam panggung tu semua orang gelak besar... waahh macam tak percaya.. memang best kot tengok cerita melayu nie.. siapa cakap tengok cerita melayu nie xada feeling??
meh akak cili mulot dia meh... kite kan patut sokong industri perfileman kite tak gituh kak kiah oit..

errmm... akan datang tengok citer HANTU JALAN LAMA pulak... and apa lagi iea... hehehe
j0m kite tengok reramai j0m.. baru seru ? (best) waaaaaahhh....