Blogger Backgrounds

Thursday, 1 December 2011

~terasa~

salam... wow... ahahahaa...
agak terase sedikit disituh rupenyer.. ngeee... alkisah

Ermmm… entah ape lah yang aku rase hari demi hari nie..
Percintaan yang lima taHUN dulu musnah cam tuh jep.. adakah percintaan kali nie dapat memberikan ape yang aku mahukan?? Kadang kala.. ape yang aku buat pada masa lalu.. berbalik balik pada aku.. errmm. Nampak macam simple.. tapi terlalu sukar … semua benda buruk yang penah aku lakukan pada dia dulu.. semua aku rase kini dengan bf baru aku… ya allah berdosanyer aku… tapi hidup kena teruskan kan.. so go on lah… chayok2 … cinta dulu semua benda lau nak buat mesti ada jer alasan yang diberikan… kerjakerjakerja…. Kini… semua benda yg nak buat… hangoutwithfamily…familyfamily hurrrmm…. So boring….kadang kala mase terlalu memaksa aku untuk jadi single… may be akan jadi lebih better want I goin to change single after this right?? Errmm…. Terlalu sukar untuk aku buat semua nie… errrmmm…. Ya allah.. berikan lah aku kekuatan untuk melalui semua nie… aku p0wn xtahu kenapa kadang kadang aku pown keliru kenapa aku terlalu selfish… ermmm nasib ko lah labu……………………….. kadang kadang aku xtahu kenapa aku boleh nangis sorang2…. Bersedih sorang2.. kenapa lah nana nie.. percintaan yang kedua nie.. amat sukar untuk aku.. c0z dia terlalu manja.. terlalu encam..terlaluterlaluterlalu.. semua lah terlalu.. isssshhh……… sakit lau aku berterusan cam nie… bole mati stress aku… ape lah yang nak aku buat lepas nie… bia jer?? Ikut jer?? Diam jer?? Arrgggghhhhhh…….  Pada awak yang bernama aqi.. waiting lah sampai biler2… lau ko dapat2 lah… lau x.. dia jodoh aku lah tuh… ishh ape lah yang aku dok merepek nie… ermmmm………